FESTMÉNYEK
DIGITÁLIS GRAFIKA
REKLÁMGRAFIKA
ÉKSZEREK
NYITÓLAP

magyar
english
Tel.: 06-30 259 2312
artualdesign@gmail.com
Follow artual on Twitter
Kövess a Facebookon:
 

digitális grafikák

 

DIGITÁLIS GRAFIKÁK

A mai kor sokrétű digitális eljárásainak legértékesebb tulajdonságát az alkotói szabadság sokszínűségében látom, mely könnyedén megteremti a szabadkézi és számítógépes grafika, a fotómanipuláció absztrakt és klasszikus elemeinek egyvelegét, hogy teljes harmóniában létezhessenek egymással. Alkotásaim képzeletem képződményei. Talált, keresett motívumokat, álmaimat, gondolataimat, elvont fogalmak képeit a magam ízlése szerint rendezem, boncolgatom, míg az agyamban toporgó ötletek végleges formában testet öltve képpé érnek és betöltik az üres teret. Mindez tele feszültséggel, személyes élmények mozgásával, sajátos szín és formai megoldásokkal. Így nem is bír más lenni, mint én; egy belőlem kiszakadó kis rész, mely folyton töltődik és újra meg újra kikívánkozik. Az alkotás viharát és a megnyugvás kettősségének váltakozását hordozza magában.
Lényegét tekintve kategorizálhatatlan, nem merül ki és nem oldódik fel az irányzatokban. A bennük megnyilvánuló világ önálló; mindnek saját története van.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

A galériában található képek megvásárolhatók.
A bemutatott munkák rövid szériás nyomatok. Minden alkotásból legfeljebb húsz nyomat készül. A nyomatok kiváló minőségű papírra és kemény, jó tartást biztosító habkartonra kerülnek. Minden nyomat hátoldala eredetiség-igazoló címkével van ellátva, amely tartalmazza a mű címét, sorszámát és aláírásomat. További információért keressen telefonon vagy e-mailen.


 

Kiállítások:

2011: egyéni kiállítás, Budapest

közös kiállítás
OMGK galéria, Budapest

2008: egyéni kiállítás, Budapest

2007: egyéni kiállítás, Wiener Neustadt, Budapest,
közös kiállítás
Sors Andrea festőművésszel - MAFILM aula, Budapest, Hotel Aquarius, Budapest,
Balla Tamás fotóművésszel - Suzuki Ház, Budapest

 

2017 © Artual. Minden jog fenntartva.
Site Meter